Sommer i september!

Det er nesten ikke til å tro! 20+ i september!!! Det lever vi lenge på! Årets siste utflukt med Delfini var helgen 13.-14. september. Det var badetemperatur! Ikke missforstå. Det var under 20 grader i vannet…18 kanskje, så hverken Rudi eller jeg sto i fare for å dyppe tærne 😛

Med på båten var foreldrene og søsteren til Rudi. 20140914_122550 Det var vindstille, så Volvoen fikk brukt seg. Vi satt kursen mot Steilene. Når vi nærmet oss, så jeg til min store forskrekkelse og frykt, at alle longsideplassene, var opptatt! ÆÆÆÆÆ!!! Hvor skulle vi da legge til?? Ikke f… om jeg roter meg inn mellom de trange bryggene. Da kommer vi ALDRI ut igjen!

På Steilene er det en steinbrygge, hvor du kan fortøye med et tau akter, og bauen mot brygga. Det er en måte vi ikke har fortøyet på før. Det mystiske tauet, som skal holde båten fra å kræsje i brygga….hvor er det?? Det ligger ikke i en bøye eller stake. Rudi tok like gjerne jolla inn til brygga for å finne ut av denne” bisarre” måten å fortøye på. Vi fant ut av det tilslutt. Vi følte oss som store amatører, der Rudi rodde inn til brygga.. Noen rare blikk fra land fikk vi også…Men nå har vi lært det 🙂

Vi har kjøpt oss påhengsmotor til jolla. en 1982 Suzuki 8 hk. Budsjett, budsjett. Fikk den for en 1000 lapp..Har den gått i 32 år, så går den sikkert i noen til, tenkte vi. Rudi satt motoren på jolla og la i vei! Helt til motoren stoppet, fordi den ikke fikk kjølevann. Rudi måtte ro ro ro sin båt, ta den åre fatt. Enda et høstprosjekt…

Nice ass! Kan anbefale å gifte seg med en som er 2 år yngre :p

Nice ass! Kan anbefale å gifte seg med en som er 2 år yngre :p

Denna duger...

Denna duger…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommer i september kan vi venne oss til! Global oppvarming er ikke alltid trist 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s