Dobørsten har fått nytt navn!

“Bostrøm 37?” spurte han. Rudi og jeg nikket. “Nå har dere jævli dårlig tid”, sa slasken

Det var en nydelig høstdag. Vi skulle ha Delfini på land for vinteren. Vi takket for oss, hos Skarpsno bøyehavn. Det passet veldig fint for havnesjefen at vi dro, for det skulle en annen båt inn på plassen vår. Vi skrudde løs alle fortøyninger og la i vei, rundt bygdøy. Været og vinden var perfekt! Vi kom til Karenslyst, der båten skulle tas opp. Å legge til gikk som en lek! En perfekt avslutting på sesongen.

Fortøyningene skrus løs fra brygga.

Fortøyningene skrus løs fra brygga.

Et mirakel at hverken jeg eller skiftenøkkelen datt i vannet.

Et mirakel at hverken jeg eller skiftenøkkelen datt i vannet.

Vi nøt solen, mens vi ventet på at det var vår tur. Nedover brygga kommer en fyr, som gliser litt sleskt. “Bostrøm 37?” spør han. Vi nikket. Han gliser enda mer. “Nå har dere jævli dårlig tid”, så ser han oppover masta vår. “Den må ned”..

Masta vår er 17 meter høy og gjennomgående ned til kjølen, så den går INGENSTEDER! Vi har jo vært på land her før, med mast! “Ja, det har dere sikkert, men ikke på vinteren” Så snur han ryggen og går… Det hadde jo vært fint å informere om det på forhånd!!!!!

Vi sto igjen, ved siden av Delfini, ganske rådville. Jeg kaster meg på telefonen til Skarpsno Bøyehavn. Tror ikke de skjønte alt jeg sa, men tror det hørtes ut litt som dette: ##!!SS##FFF””””#J#SS!!! Hva skal vi gjøre?!!!!! “Dere får jo komme tilbake da, så skal vi se om vi finner en løsning,” sa det i andre enden.

 

Vi kom tilbake og gjorde klart for å legge til på den gamle plassen vår.  Jeg kløna det til, å kom skjevt inn. Rudi roper: BAKK!!! Det var ikke plass til å bakke så jeg roper tilbake: SORRY, MEN DETTE MÅ BARE GÅ! Jeg gir gass. Vi kom oss inn i båsen. Som et resultat av min håpløse tillegging, fikk Delfini en “fin”, brun stripe langs babord side…Går sikkert bort med litt polish 😛

Delfini blir liggende i boblehavn i vinter…Takk og lov for en snill og løsningorientert havnesjef!! Tror vi skal døpe dobørsten vår etter slasken på Karenslyst!

Vi døper deg herved....

Vi døper deg herved….

Advertisements

2 thoughts on “Dobørsten har fått nytt navn!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s