Enebakklekene 2014!

Vi er så heldige at vi har en flott gjeng med venner! Etterhvert som årene går blir alle mer opptatt med sitt, barn, jobb, hus, rett og slett samle voksenpoeng. Det er ikke som for noen år siden, hvor lørdagen betydde fest og moro med gjengen, men noe klarer vi likevell å holde fast ved!

ENEBAKKLEKENE!

Vinneren av Enebakklekene får med seg vandrepokalen, heder og ære! (Og hodepine dagen etter)

Vinneren av Enebakklekene får med seg vandrepokalen, heder og ære! (Og hodepine dagen etter)

Vi har pleid å reise ut på Øyern i båt, slå opp telt og ha mange morsomme leker. Kikkertfotball, knutemor, quiz, etc.

Kikkertfotball. Bleie på hodet, med en kikkert festet i. Kikkerten er snudd feil vei.

Kikkertfotball. Bleie på hodet, med en kikkert festet i. Kikkerten er snudd feil vei.

En tradisjon har vært at det alltid har blåst og regnet. Vi har alltid vært for mange mennesker, for få båter og for mye bagasje. Men vi har alltid hatt det moro! Denne sommeren byttet vi ut Øyern med Oslofjorden, småbåtene med Delfini, og regn mot sol! 20140816_10062220140816_17091920140816_171605

Hele gjengen på 14 møtte på brygga i Oslo, en lørdag morgen i august! 20140816_092450Bagasjen var ikke noe problem, den stua vi i akter cabinen, med god margin! Vi hadde en flott tur nedover fjorden, og la oss på svai rett nord for Nesøya. Vi badet, solte oss, drakk øl, hadde det rett og slett supert! Vi glemte helt at vi hadde noen leker som skulle gjennomføres.

Brodern og et par venner kom litt senere. Jeg var litt nervøs for skutesia til Delfini, når jeg så fenderen han hadde med! Vi la ut våre egne fendre :P

Brodern og et par venner kom litt senere. Jeg var litt nervøs for skutesia til Delfini, når jeg så fenderen han hadde med! Vi la ut våre egne fendre 😛

20140816_144401

Når man er mange ombord i båt er sikkerheten viktig. Særlig når det er alkohol med i bildet. Vi lå trygt ankret opp, men for å komme oss i land måtte vi bruke jolla. Alle var enige om at det skulle brukes vest i jolla. Ingen unntak! Det var lurt av oss!

Litt utpå natta, lå jeg og Rudi å sov i forpiggen. Jeg hører at jolla legger seg inntil Delfini.  (Navnene på menneskene i denne historien er byttet ut pga personhensyn…De ville blitt innmari flaue..haha) Det var “Kåre”, “Pippi” og “Kjell” som hadde bestemt seg for å ta kvelden. Jeg hørte et plask, Pippi ropte”KÅRE!!!”. Kjell hoppet uti jolla igjen! Ikke for å redde Kåre, men for å redde skoen hans, som lå å duppet et par meter lenger ute. Kjell padlet som om det skulle gjelde liv og død. Han brukte riktignok hendene som årer. Ikke årene som lå rett ved siden av han. I mellomtiden ligger Kåre i vannet. Han hadde heldigvis husket å ta på seg vesten. Pippi prøver å få Kåre til å svømme inntil båten, så hun kan hjelpe han opp, men Kåre har drukket litt for mye Captain Morgan, og er egentlig ganske fornøyd der han ligger. Et par meter lenger ute kommer det et seiersbrøl fra Kjell! Skoen var reddet!!!!

Morgenen etter sitter det en litt trist Kåre i salongen. Telefonen hans hadde vært med på det nattlige badet. Formen hans var heller ikke den beste. Vi satt på kaffe. Kåre ble straks mer fornøyd. Kjell kom ut fra akter cabinen. Kårer lyser opp. I hånden til Kjell var nemlig skoen til Kåre!

"Pippi" koser seg på dekk!

“Pippi” koser seg på dekk!

Vi gleder oss allerede til neste sommer med denne fantastiske gjengen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s