Hvor mange stjerner klarte vi å telle i kveld, gutten min?

Hvorfor skal dere dette da? Det er et spørsmål vi ofte får høre. Svaret får du her: En typisk tirsdag morgen i februar. Det er mørkt ute…og kaldt! Vi skal begge på jobb og Troy skal i barnehagen. Matpakkene ble laget i går kveld og ligger i kjøleskapet. Klærne våre ligger klare. Dette gjør vi for å ha en litt roligere morgen, og fordi jeg er altfor trøtt til å matche klær om morgenen.

05.50: Pip pip pip…kimer det fra vekkeklokken. Jeg går for å vekke Troy. Han har hatt en litt dårlig natt. Men, ikkeno å få gjort med det. Han må i barnehagen.

06.30: Rudi drar på jobb. Troy og jeg sitter ved kjøkkenbordet og spiser ferdig frokosten. Vi har litt dårlig tid, men det nytter ikke å stresse en liten gutt. Da blir det ingen god start på dagen. Troy kaster maten i gulvet. FERDIG! Skulle ønske vi forsatt hadde hund!

06.50: Kle på dress, votter, lue, sko.20140924_095626

07.00: Avlevering i barnehagen. Kle av dress, votter, lue, sko. Troy sutrer litt når jeg går, men han gir seg så fort jeg er ute av døra. “Ses om noen timer, lille venn”.

07.30: Jeg er på jobb

15.00: Rudi ringer meg. “Ser ut som jeg må bli litt over på jobben. Får du hentet Troy?” “Ja, jeg reiser fra jobb om en halv time”

15.30: Henting i barnehagen. Får en oppdatering om hvordan dagen har vært. Den har vært fin, men han har begynt å hoste litt. Kle på dress, votter, lue, sko.

16.00: Kle av dress, votter, lue, sko. Alle er hjemme. Vi setter igang med middag. Troy er litt sliten, så Rudi sitter i sofaen å leser for han, mens jeg står på kjøkkenet.

16.30: Middag. Alt fra Troy sin tallerken havner på gulvet. Kanskje vi skulle fått oss hund igjen20140929_181327?

17.00: Kosetid. Vi setter oss ned på gulvet sammen. Leker litt. Setter oss i sofaen. Rudi og jeg forsvinner inn i telefonene våre. Spennende nyheter på VG.no. Kjenner at vi er slitne. Også er det fortsatt tre dager til helg…”Gleder meg til våren! Troy hyler på gulvet! Hva skjedde med Mamma og Pappa? Jeg vil leke med de!!! Vi kommer oss ut av tåka. Har jo bare en liten time med Troy før det er leggetid.

18.00: Tid for grøt. Den havner på gulvet. Savner bikkja!

18.30: Pysj, tannpuss og lese litt bok.

19.00: Sengetid

19.15: Sette på vaskemaskin, rydde etter middagen, betale noen regninger, fikse noe i garasjen, brette klær, støvsuge.

Rydde her og der...

Rydde her og der…

20.30: SOFAEN!!!! Here I come! Det er ikke farmen i kveld 😦 Hva skal vi se på da? Masterchef…..Rudi protesterer høylydt! Kanalknappen på fjernkontrollen går nesten varm…ikke no på TV! Takk og lov for Nettflix!

22.30. Natta!

En typisk dag på båten i..tja…Karibien…eller…Australia kanskje: Ikke godt å si hva dagen vil inneholde eller hva vi skal gjøre. Vi er sultne, så vi lager frokost. Det er november, men hverken mørkt eller kaldt! Vi spiser frokost ute. Maten til Troy havner på dekk…Tar en bøtte å skyller dekket 😛 HA!

Vi må fikse litt på båten. Mens jeg gjør det, stikker Rudi og Troy for å bodyborde litt. De kommer hjem. Troy forteller om en ny venn han har møtt. De skal møtes på stranda i morgen.

Tid for lunsj! Maten til Troy havner i sjøen…HA! Trenger ikke bøtta engang! Aner ikke hva vi fyller resten av dagen med! Det er så deilig og ikke vite!!!!

Vi vet virkelig ikke hva vi går til, men det er noe annet! Livet er veldig bra nå også! Vi har familie, venner, jobber vi liker! Men tid sammen, det har vi for lite av!

20140403_120428 20140403_163453

 

Istedenfor å telle timer, skal vi telle stjerner, der vi ligger på dekket, på vei over Stillehavet. Sammen!

Advertisements

2 thoughts on “Hvor mange stjerner klarte vi å telle i kveld, gutten min?

  1. Velkommen inn små foreldrene sin verden 🙂 Men kan låner gjerne bort en støvsuger på fire bein hvis du ønsker 🙂 Alt til sin tid og alle aldre har sin sjarm sies det 🙂 Jeg liker veldig godt den tiden jeg er inne i nå med store jenter som vi kan gjøre litt mer voksne ting med 🙂 Litt misunnelig på turen deres og tiden hvor dere ikke trenger å se på klokka 🙂 Gleder meg til å følge med på turen deres her 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s