Back to school!

Jeg har en Mamma som alltid er ute etter å prøve seg på nye utfordringer. Hennes neste prosjekt er å ta fritidsbåtskipper sertifikat. Ikke fordi hun trenger det, men fordi hun har lyst til å lære noe nytt! Det er inspirerende. Selv er jeg mer typen som lærer det jeg har behov for å lære. Glemmer det jeg ikke har behov for å huske, bortsett fra tåpelige tekster til div popsanger, som jeg stadig får på hjernen. Jeg håper jeg blir mer som Mamma når jeg blir stor!

Mamma foreslo at vi skulle ta fritidsbåtskipper sertifikatet sammen.  Gudene vet at jeg har behov for det!!! YES! Det gjør vi. Gleder meg til å komme igang, tenkte jeg!

Ser du det lille smilet? Bildet er tatt FØR jeg åpnet boka!

Ser du det lille smilet? Bildet er tatt FØR jeg åpnet boka!

Når jeg tok båtførerprøven var jeg veldig fornøyd med meg selv. Pensum var relativt greit. Jeg gikk derfor inn i den nye læreboka, med friskt mot! “Har jo vært gjennom det grunnlegende før. Hvor vanskelig kan det egentlig være?”

Ser bare et fyrstikkmenneske jeg...

Ser bare et fyrstikkmenneske jeg…

Hva?

Hva?

Huh?

SERIØST???

I går åpnet jeg boka for første gang. Jeg leste samme side 3 ganger, og skjønte fortsatt ikke bæret. Det blir nok mindre tid foran TV`n den neste tiden. Her må alle kluter til!

Kurset består av 2 samlinger, på en isbryter som ligger i Stavanger. Vi skal bo ombord, 5 dager i strekk. Kurset startet klokken 7.30 om morgenen og avslutter 20.30. Hjernen min kommer til å virke som rørte tyttebær…Det er to eksamener og mulighet for VHF sertifikat.

Jeg er så glad for at jeg skal være sammen med Mamman min, når vi skal lære alt dette!

Mamma. bak roret på Delfini

Mamma. bak roret på Delfini

Hun har ikke annet valg enn å sitte ved siden av meg i “timen”, så jeg kan kikke på det hun gjør.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s