Hva? Oi! Seriøst? Hva er det forno? Må vi ha det?….Jeg har vært på langturkurs…..

Oi! Det har vi ikke tenkt på….                                                Er det noe som heter det….?

Må vi ha det også??…                                           Det har jeg aldri hørt om…..

Trodde vi hadde det i orden jeg…..                    OI!!!                  Shit…..                                  Hva er det forno…?

Det kan du ikke mene???                                    Hvorfor det a?

aboat

Stakkars Andreas Holo, kursholderen. Dette var bare noen av spørsmålene som rant ut av meg. Kurset gikk en time på overtid, og jeg hadde nok skylden for minst 40 av minuttene. Heldigvis var han en tålmodig sjel.

20141123_104135

Jeg er uendelig glad for at jeg var med på kurset. Det var utrolig lærerikt. Mye av det hjelper oss også til et bedre båthold, her hjemme. Å det kan jo være greit…kjipt hvis skuta synker før vi kommer forbi Dyna fyr.

Jeg fikk noen oppvekkere. Båten vår har større sjangs for å få plastpest, enn nyere båter. Fordi skroget på så gamle båter som Delfini, ikke er etterherdet. Vi prøver å ikke tenke på det, men vi skal følge nøye med fremover.

Vi må ha med oss mindre dill og dall enn jeg trodde, men vi må gå til innkjøp av mer og kanskje annerledes utstyr enn vi tidligere har beregnet.  …pling pling pling…FEED ME!!!! sier sparekontoen :/

Dette grenser jo til "sparekontomisshandling"

Dette grenser jo til “sparekontomisshandling”

Jeg møtte mange spennende mennesker. Noen med planer om tur, og noen med en drøm, som forhåpentligvis vil gå i oppfyllelse.

Til høyre er eierne til Go Beyond. En rålekker båt. De reiser avgårde til sommeren.

Til høyre er eierne til Go Beyond. En rålekker båt. De reiser avgårde til sommeren.

Jo mer jeg lærer, jo mer forvirret blir jeg. Jeg får bare flere og flere spørsmål surrende rundt i hodet. Nå som følelsen av overveldelese har roet seg, syntes jeg vi står mye bedre rustet! Vi har litt mer klarhet rundt hva som må være i orden før vi drar, og hva som kan ordnes underveis.

På den ene skulderen min, står det en spretten cheerleader og heier “YOU CAN DO IT!!! GO FAST!! YPPIKAYEYE 😛 På den andre står det en ansvarlig og litt alvorlig versjon av meg selv og sier “Tenk hvor mye lettere det hadde vært, hvis dere bare kunne vært fornøyde med A4 livet”

Jeg heier på cheerleaderen. YIPPIKAYEYE!!!!!! Cheerleader

 

 

Advertisements

3 thoughts on “Hva? Oi! Seriøst? Hva er det forno? Må vi ha det?….Jeg har vært på langturkurs…..

 1. Gøy å lese, du får det til å bli artig lesning….. Godt for meg å høre at det andre som kan være fortvilet også…. Jeg har blitt en voksen mann som har levd det såkalte A4 livet, og skal ikke klage på det, har ikke gjort så mye som jeg ville gjort annerledes …. Men nå “vil” jeg ut og seile (innen 5 år, ok ? ) 😎

  Liked by 1 person

  • Å bli fortvilet er du ikke alene om. Siden vi kjøpte båten i sommer, har det vært nedtur og opptur om hverandre! Mye fordi vi kan så lite! Vi har jo aldri vært ombord på seilbåt før vi kjøpte Delfini. Vi har også et ganske trangt budsjett, så vi er hele tiden redd for at det skal skje noe som velter hele greia.
   Kjør på! 5 år, det rekker du 🙂 Den som intet våger, intet vinner! Gleder meg til å se drømmen din bli virkelig 🙂 og i mellomtiden får vi fortvile og glede oss. Det blir ihvertfall ikke kjedelig 😛

   Like

 2. Kan ikke la være å kommentere. Fra en som har gjennomført turen, sier jeg bare, la dere ikke lede inn i en masse saker som dere ikke har behov for. Vær seriøse og nøkterne ang.duppeditter av alle slag. Ta sikkerheten på alvor, og gled dere til turen. Det er ikke vanskelig når en er godt forberedt. Snakk med de som har reist langtur før, det er det beste rådet jeg kan gi. Tok farvel med en norsk båt i dag fra Poerto de Mogan på Canari øyene. De la ut på Atlanteren med god proviant og vann, og godt humør. Men jeg tror de må feire julaften i havet, det er for dårlig tid over. Tenkte på dere i Delfini når jeg så dem dro. Om et år er det dere.😄

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s