Arbeidslyst kom treng deg på….

Vi har startet på en aldri så liten liste… Dette er noe av det som bør gjøres før vi reiser. Skal legge ut lista i et mer lesevennlig format, så snart blodtrykket er tilbake til normalen… Det blir ikke mye tid til rolige kvelder med en god romantisk komedie på Tvn fremover. Det er nok Rudi glad for 🙂

Kjenner vannblemmer og grå hår...

Kjenner vannblemmer og grå hår…

Men tenkt så fantastisk det blir å komme i mål!!!! Jeg tror belønningen blir fantastisk!

Advertisements

2 thoughts on “Arbeidslyst kom treng deg på….

 1. Hei igjen… Her var da mange D på lista deres, og D står for DONE antar jeg, så er ikke så bekymret for Rudi 😉, dere er jo langt på vei…… Får minne deg på at det er før i 2016 dere reiser, trodde jeg 😎 Godt å ha familie som kan passe “Vesle-skipper’n” litt inni mellom da, han må jo få sin oppmerksomhet…. Troy altså . Men sånn litt alvorlig , bare det å ha bestemt seg for at dette VIL dere gjennomføre og på en måte satt en dato….. Da er jo “det meste gjort” … Resten er bare hardt arbeid.. (Og litt “økonomisk ruin”) . Du får si til Rudi at du synes litt grå hår, bare er sjarmerende
  Hilsen den “evigesofaseiler”

  Like

  • Hei 🙂 hadde D betydd DONE, hadde jeg vært veldig lykkelig 🙂 he he! D betyr dugnad. Vi håper på litt hjelp fra familie og venner, når våren kommer 😀

   Planen har hele tiden vært å reise, i mai 2016. Du har helt rett i at mye er gjort, når man har båten og satt en dato 🙂 etter det så må man bare ta en ting om gangen, helt til den dagen vi faktisk drar 🙂
   Vi gleder oss til en tur på fjorden med dere i sommer!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s