Å NEI!!! Nå er det snart vår!!!!

Aldri før har en vinter gått så fort! Alle planene…sy nye trekk til puter, kjøpe inn mye av utstyret, etc…etc…Det er enda ikke gjort! Vindroret og sprutkalesjen levert inn til reparasjon.

Litt falmet og slitt.

Litt falmet og slitt

Vi har kjøpt oss en ny(brukt) kartplotter og radar. Den er riktignok ikke montert på båten enda. Den står trygt under trappa, her hjemme.

20150127_122358

Jeg leser til fritidsbåtskipper-sertifikat (DL5)…puh! Det er et langt ord. Nesten like vanskelig å si ordet som det er å lese pensum. VHF sertifikatet står også i stjernene de nærmeste ukene.

Gulvet må tas i bruk, når Nordsjøkartet er i bruk. Hvis kartet er såååå stort...hvor stort er egentlig havet???

Gulvet må tas i bruk, når Nordsjøkartet er i bruk. Hvis kartet er såååå stort…hvor stort er egentlig havet???

Rudi på sin side, jobber beinhardt på båten. Jobben med det elektriske anlegget, pågår fortsatt. Men vi begynner å se enden på det 🙂 Rudi har bestemt seg. Han skal seile jorden rundt uten så mye som båtførerprøven 😛 Han er helt sikker på at hverken Amundsen, Nansen eller Scott hadde båtførerprøven…eller DL5 sertifikat…så da må det holde i lange baner at kona har det…Ha Ha!

Vi har en million små og store ting, som skal gjøres ombord, når vi endelig får strøm igjen og presenningen kommer av. Vi håper å få med familie og venner på dugnad i april. Kanskje får vi redusert oppgavene fra 1 million til 989254..eller noe? Det hadde vært flott!!!!!

Min innstilling til vinteren har alltid vært…BLÆÆH! Dette året hadde vi hatt bruk en ekstra måned eller to med snø og sno!

Advertisements

6 thoughts on “Å NEI!!! Nå er det snart vår!!!!

 1. Du får love å være tolmodig med Mr. Rudi “Nansen/Amundsen” da… IKKE NOE “hva var jeg sa, du skulle tatt det kurset sammen med meg”
  Skjønner dere har travle dager….. Fortsatt assistanse av mor angående DL5 eller har du blitt kastet ut på dypet helt alene?
  Lærd dame… Full kontroll.. Neste år på disse tider… da kribler det nok ennå mer
  Du vet.. liker din skriverstil
  Dere får stå på videre ( Stillehavet ligger der og venter på dere, og joda, det er langt borte) 😎😎

  Like

  • Ikke noe “hva var det jeg sa” 🙂 Rudi kan mye som jeg ikke kan. Skulle begge lært alt, før vi drar så hadde det ikke vært tid igjen 🙂 Mamma er fortsatt med!
   Takk for at du leser det jeg skriver 🙂

   Like

 2. (Tips: Det heter D5L…ikke DL5)

  Vil anbefale et ISAF-kurs til Rudi. Det inkluderer førstehjelpskurs, brannslukning, redning og er spesielt rettet mot seilere…Når ting går galt på havet går det fort veldig galt hvis man ikke er forberedt.

  Like

  • Ha ha ha! Ja der ser du! Godt det enda er litt tid igjen til siste eksamen! Da rekker jeg kanskje å lære meg betegnelsen på sertifikatet 😛
   ISAF kurs hadde vært veldig nyttig å ha!
   Takk for tips 🙂

   Like

 3. Jeg titter bort på båten deres hver dag på vei til og fra jobb og tenker på dere! meld i fra når dere trenger hjelp til noe, jeg og Sony stiller any time! Det er jo et perfekt påskudd for å treffes snart også 🙂

  Like

  • Hei 🙂 så koselig! I påsken flytter vi den til Fornebu. Vi skal bo på båten i påsken, så hvis dere vil kan dere jo ta med Thea og ta en kveld/natt ombord 🙂 hadde vært hyggelig å se dere!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s