Contact us

Epost: camilla_heggelund@hotmail.com

Tlf: 0047 951 19 773

Advertisements

7 thoughts on “Contact us

 1. Hei Truls.
  Det var kjekt og lesa om båten og det som var. Ein ting slo meg, det skulle vert ein link berre for seglbåtar, så ein kunne dela saman med ander det ein hadde, slik som doken nå har gjordt. Det er så enormt mange spørsmål som omhandler båter motorer innredning segl utstyr, turer ol.
  Eg har ein seglbåt på 36 fot, båten er bygd i Bergen etter tegninger utforma i Australia, etter meg fortalt er det berre bygd 5-6 båtar av desse. Ein ganske grei langkjølt båt dette med aktercabin og open styrebrønn. Skal nå montera galionsfigur framme i baugen og utforma båten med strips lik desse store fartøya med segl som Statsråden, Sørlandet.
  Ha ein fin dag.
  Helsing Ove Wiland.

  Like

 2. Hei! Så gøy å se at det er flere som planlegger jordomseiling med barn. Vi har også tenkt å ta avgårde neste år. Mannen insisterer på at vi må dra i mars. Vi har 4 barn, eldstemann blir ti i februar og minstemann tre i januar. Vi skal dra over atlanterhavet med Arc [tror jeg det heter] i september. Gjerne vi sees underveis, vi skal også til Australia. Hilsen Anne Brit m/mann og fire barn, fra Stavanger.

  Like

  • Hei! Så spennende! Jeg bøyer meg i støvet! Dra på tur med 4 barn er veldig sprekt! Er sikkert det beste vi kan gjøre med tiden vår 🙂 mars høres kaldt ut! Vi vurderte å reise tidligere, men på grunn av vær og temperaturen, venter vi til mai. Da har vi fortsatt god tid! ARC i september? Vi reiser over med ARC i slutten av november. September er vel fortsatt orkansesong? vi seiler til Cap Verde før vi krysser. Hadde vært veldig hyggelig å møtes underveis. Jeg er i Stavanger en liten tur, i februar. Kanskje vi kunne tatt en kaffe? Slå gjerne på tråden til meg hvis du vil 🙂 95119773.

   Hilsen Camilla 🙂

   Like

 3. Hei. Moro å følge dere! Høres ut som dere håndterer dette på en perfekt måte, og at dere lærer hele tiden. Det er det som gjør dette med seiling spennende, at man faktisk bare blir bedre og bedre. Kos dere masse, hilsen Petter.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s